SjakkEvent

turnering for barn

turnering for barn
Dato
25. november 2017
Spillested
Bærum
Første runde
11:00
Påmeldingsfrist
23. november 2017
Påmelding

 

Magnus fyller faktisk 27 år 30. november. Tenk det! For vi som har fulgt ham siden han var ni år gammel og nettopp hadde begynt å spille sjakk, har alle hans bravader vært et eventyr.  Og nå er han verdensmester og kanskje tidenes beste sjakkspiller.

Er det noen ny Magnus i blant oss nå? Mange av våre kursdeltagere er ikke eldre enn det Magnus var da han begynte å trøkke på for fullt. Så det er i hvert fall ikke for sent.

Til vår turnering på NTG lørdag 25. november har vi fått med oss PlayMagnus - Magnus Carlsens egen sjakkspillende app. Det blir konkurranser med premier i tillegg til hovedturneringen. Du vil få en demonstrasjon på hvordan «Magnus Trainer» fungerer og vil kunne spille både mot denne og de andre spillene i appen. Gjerne på lag med foreldre! Her er lenke til beskrivelsen av appen http://www.playmagnus.com/magnus-trainer)

Play Magnus konkurransen:

Vi skal kjøre konkurransen i to grupper:

Gruppe 1: Barn som er født i 2008 eller yngre (mikroputt) på lag med foreldre

Gruppe 2: Alle de andre barn i turneringen (miniputt, lilleputt, kadett)

Vi har valgt tre minispill i Magnus Trainer som det skal konkurreres i. (Det er mulig å prøve å kvalifisere seg til finalen både i ett spill eller alle tre om man vil). Vi avslører ikke hvilke spill det er snakk om, men det skader ikke å utforske appen og forberede seg på litt forskjellig på forhånd :-D

aktuelt kalender min side om denne siden