SjakkEvent

nadderud vgs open

nadderud vgs open
Dato
14. oktober 2019
Spillested
Bærum
Første runde
14:00
Påmeldingsfrist
12. oktober 2019
Påmelding

Velkommen til første sesong av Bærumsjakken!

Veldig hyggelige er det å kunne invitere første runde av det vi har kalt «Bærumsjakken!»  

Vi starter med innledende turneringer på forhåpentligvis samtlige videregående skoler i Bærum, og avslutter med finale 31. oktober med de ti beste fra hver skoleturnering.  

Så her gjelder det i første omgang å komme blant de ti første i det innledende skolemesterskapet og deretter vise de andre hvilken skole som er den smarteste! Om det virkelig er slik at de smarteste også er gode i sjakk da. Det vil vise seg.

Det er mange turneringsformer i sjakk, men vi satser på såkalt «lynsjakk». Betenkningstiden er 5 minutter på hele partiet per spiller. Det betyr at hvert parti kan ta 10 minutter. Om tiden renner ut, vil man tape partiet uansett hvordan stillingen på brettet er. Så litt stress, men det er bare gøy!

Det spilles 6 runder Monrad, som det heter. Det betyr at det blir 6 partier på samtlige der man hele veien vil møte de med like mange poeng som seg selv omtrentIngen blir slått ut!

Det er ingen begrensninger på å være med og heller ingen begrensninger på antall deltakere. Det holder å kunne reglene.

Og ikke er det noe press heller. Det er bare en lek.

Påmelding foregår online på denne siden. Husk å få med riktig e-postadresse. Alle spiller i samme gruppe, men meld dere på i respektive klassetrinn likevel. Så kan man sammenligne med sine jevnaldrende også, ikke bare hele skolen. 

Første runde 1400. Ferdig før 16. Registrering seneste 1345 (15 minutter før rundestart).  

Håper å se dere alle på sjakkturnering på Nadderud 14. oktober! 

aktuelt kalender min side om denne siden