SjakkEvent

kurs for hobbyspillere 1

kurs for hobbyspillere 1
Kursdag
mandag
Tid
18:00
Sted
OSS, Oslo
Første gang
31. august 2020
Påmeldingsfrist
29. august 2020
Deltakere
7

 

Kurs for voksne og ungdom. 

Du er kanskje en av de mange som har latt deg trollbinde av Magnus Carlsen og strålende sjakksendinger på TV og har kanskje allerede begynt å spille med venner. Kanskje har du lastet ned «sjakkapper» eller begynt å spille sjakk på nettet.

I dette kurset vil du få et mer systematisk innblikk i hvilken dybde det ligger i sjakk. Du vil garantert bli en mye bedre sjakkspiller, men du vil antagelig også få en helt annen forståelse og opplevelse av å følge sjakk på TV.

Kurset passer for alle som kan reglene men ikke har spilt så mye sjakk før. 

Kurset arrangeres i samarbeid med OSS.

Tid: mandager 18.00-19.30. 

Sted: Oslo Schakselskap i 7. etasje i Bogstadveien 30 på Majorstua

Trener: IM Petter Haugli

Pris: 1150,- for 7 ganger.  Man må ikke være klubbmedlem for å være med på kurs, men OSS medlemmer får 450,- i rabatt (Skriv "OSS medlem" i kommentarfeltet ved påmelding, hvis du er).  

BESTILL sjakkurs som gave! 

OVERSIKT OVER TEMAER:

31. august 1: Sunt åpningsspill: De viktigste prinsippene i åpningen og hvordan man kan finne en plan når det nærmer seg midtspillet. 
7. september 2: Elementære sluttspill: Kunnskap om dette er viktig også for å vite hvilke sluttspill man skal styre mot / styre unna. 
14. september 3: De viktigste mattbilder: Når man har sett ett mattbilde en eller flere ganger blir det lettere å oppdage de i ens egne partier.
21. september 4: Bindinger: Bindinger oppstår i de fleste partier og det er viktig å vite hvordan man skal skape de, utnytte de og forsvare seg mot de.
5. oktober 5: TURNERING for hobbyspillere (for deltakere på begge kursene, oppstart kl 18.45)
12. oktober 6: Taktiske temaer: Vi gjennomgår taktiske temaer som dobbeltangrep, dobbelsjakk, avledning osv.
19. oktober 7: Kombinasjoner og analysetrening: Vi lærer hvordan vi skal oppdage kombinasjoner og hvordan tenkningen skal stuktureres. 

Påmelding

E-post
Profil
Ny profil
Navn
Adresse
Postnummer og sted
Mobilnummer
Rating
Melding til arrangørene
Send
aktuelt kalender min side om denne siden