SjakkEvent

Ekstratrening

Ekstratrening
Kursdag
lørdag
Tid
15:00
Sted
Online
Første gang
16. oktober 2021
Påmeldingsfrist
14. oktober 2021
Deltakere
10

 

Kurset er for medlemmer i Dragulf USK som spiller i turneringer (både online og offline) og satser på sjakklig utvikling.

På dette kurset skal vi analysere deltakeres aktuelle partier. Partiene sendes på forhånd til trenerne (enten lenke til parti spilt online eller bilde av notasjonsskjema fra fysisk turnering).

Ved gjennomgangen av partiene prøver vi å finne hvilke feil som er blitt gjort av både hvit og svart. Vi prøver å finne hvilke trekk og planer som hadde vært bedre. Alle deltakerne kan da delta i diskusjonen, ikke bare den som har spilt partiet.

Vi prøver også å finne hvilke typer feil som kanskje går igjen av den spilleren som har spilt partiet og på bakgrunn av dette finne ut på hvilken måte han/hun kan jobbe for å eliminere disse feilene. I og med at det er hele partier som gjennomgås vil vi komme inn på både åpninger, midtspill og sluttspill. Vi vil også diskutere både taktiske og posisjonelle temaer.

Alle sjakkspillere som har nådd et visst nivå vet at kongeveien til å bli en bedre sjakkspillere er gjennomgangen av egne partier!

STED: Discord (vi skal sende instruksjoner)

TID: lørdager 15.00-18.30

Gruppe Medium: 15.00-16.30

Gruppe Hard: 17.00-18.30 

OPPSTART: 16. oktober

Varighet: 10 ganger à 90 min; 

PRIS: gratis for PREMIUM medlemmer i Dragulf USK.

TRENERE: GM Lars Oscar Hauge, IM Tor Fredrik Kaasen

 

Beklager, fristen for påmelding via nett er gått ut. Send mail til: olga@stormester.no
aktuelt min side om denne siden